Friday, 2 May 2014

Sensetip betul !

Hye guys ! Assalamualaikum

Hari ni bagi tajuk hot sikit sebab dah lama sangat tak menghupdate entry yang senyap sepi ni. Hmmmmmmm fine back to normal as a hamba Allah.

uolls know what dah namanya lelaki/perempuan memang cepat sangat sensetifnya. Apehal ahhh?? Bajet bagus ada perangai yang macam tu. Ea pergi hidup dalam gua La sana kalau nak sensetif bagai ! 
Kenapa manusia dianugerahkan untuk berperangai bukan-bukan. Uolls  know what i mean right? Sebab ape?? Sebabnya lumrah hidup la kan memang kena perangai macam tu, ada yang baiknya and ada juga yang buruknya. Setiap perbuatan tu mesti la ada pasangannya, yer idok? macam juga Jodoh mesti la kena cari yang berpasangan atau yang berlainan jantina *lelaki mesti la pasangannya wanita right? 
Ea apehal pulak bagi contoh pasal Joddoh tak best betul la jalan cerita aku  ni HAHAHAHAHAAH boleh bla .....
Aku tanya soalan aku lak yang jawap memnag superb betul! 
Stress semua benda boleh terjadi beb, sakit hati? Semua orang la boleh sakit hati. Manusia???? kalau tak sakit hati bukan manusa namanya !
Alaa kadang-kadang tu sakit hati ni datang sekejap jer, lepas tu dah tak de da, kelakar kan hidup ni KAHKAHKAHKAHHHHH.

Maaf la malam ni meracau sikit bahasa I. 
Ape-ape pown my lecture cakap kita kena sentiasa memafkan orang lain then hati kita akan rasa lebih tenang even sakit hati macam mana pun guys =). Yeahhhh so, I do what my lecture said.

Good night, sentiasalah memaafkan orang lain. 

No comments:

Post a Comment